Kaçan Katil Zanlısı Adıyaman'da Yakalandı: Soruşturma Sürüyor

Kaçan Katil Zanlısı Adıyaman'da Yakalandı: Soruşturma Sürüyor
Olayın ardından kaçan şüpheli İsmail E., Adıyaman'da güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor.

Olay, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Eğin Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis memuru İsmail E. (42), köyde arazi meselesi nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı öz ağabeyi Mustafa E. (44) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya girenler iki kardeşi ayırdı. Kavganın yatışmasının ardından bir süre sonra iddiaya göre polis memuru olan İsmail E. beylik tabancasıyla kavga ettiği ağabeyini kayısı bahçesinin yanındaki yolun ortasında vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçarak izini kaybettiren şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir inceleme başlatılırken kardeşi tarafından öldürülen Mustafa E.'nin cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Akçadağ ilçesindeki hastane morguna kaldırıldı.

Şüphelinin yakalanmasıyla ilgili olarak, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken İsmail E. isimli şüpheli, Adıyaman'a kaçarken güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir