Kalbin Şifası: İl Vaizesi, Kuran-ı Kerim'in Önemini Vurguladı

Kalbin Şifası: İl Vaizesi, Kuran-ı Kerim'in Önemini Vurguladı
Yeşilyurt Belediyesi ve Kent Konseyi'nin desteklediği seminerde konuşan İl Vaizesi, kalbin şifasının Kuran-ı Kerim'de olduğunu vurguladı ve teşekkürlerini iletti.

Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlenen‘Kalbin Şifası Kuran-İslam’da Peygamberler’ konulu seminere kadınlar büyük bir ilgi gösterdi.

Yeşilyurt Kent Konseyi Seminer Salonu'nda İl Vaizi Hamdiye Yağcı tarafından yönetilen seminerde, Kuran-ı Kerim'in yanı sıra İslam'daki peygamberlerin insan ve toplum hayatındaki etkisi ve önemi detaylı bir şekilde ele alındı.

Kadınların ilgiyle katıldığı seminerde konuşan İl Vaizesi Hamdiye Yağcı, kalplerin şifasının Kuran-ı Kerim'de olduğunu ifade etti. Kültürel etkinliklere verdiği destekten dolayı Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi'ne teşekkürlerini ileten Yağcı, bu birlikteliğin önemini şöyle vurguladı;“Müslümanlığın temel kaidelerinden bir tanesi samimiyet ve içtenliktir, ibadetlerimizi samimiyetle yapalım. Allah’a kulluk görevimizi yaparken samimiyetten uzaklaşmayalım, her işimizi hâyırla, güzelliklerle, içten yapalım. Kalbin de, ruhun da, hayatımızın da şifası Kuran-ı Kerim’dir” dedi.

İl Vaizesi Hamdiye Yağcı, seminerin sonunda kadınların sorularına detaylı cevaplar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir