Kamu Kurumlarında Yaz Dönemi Kıyafet Uygulaması, Vali Ersin Yazıcı'nın İmzasıyla

Kamu Kurumlarında Yaz Dönemi Kıyafet Uygulaması, Vali Ersin Yazıcı'nın İmzasıyla
Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın imzasıyla yayımlanan metinde; kamu kurumlarında yaz dönemi kıyafet uygulaması, 16 Mayıs'tan 15 Eylül'e kadar geçerli olacak.

Malatya Valiliği tarafından yapılan bildiriye göre; 16 Mayıs 2024 Perşembe gününden itibaren kamu kurumlarında uygulanacak olan yaz dönemi kıyafet düzenlemesi, 15 Eylül 2024 Pazar günü çalışma saatlerinin başlamasına kadar sürdürülecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın imzasıyla yayımlanan metinde; "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin, ilgi (a) Yönetmelik ve ilgi (b) Genelgede belirtilen hususlar çerçevesinde, 16.05.2024 tarihinden 15.09.2024 tarihine kadar yazlık kıyafetle mesai yapması uygun görülmüştür. Bu dönemde de Yönetmeliğin 5. maddesi hükümlerine uygun hareket edilecek olup, personelin ilgi Yönetmelik ve Genelge hükümlerine uygun kılık ve kıyafet içinde bulunmasından sıralı amirler sorumlu olacak, hükümlere aykırı hareket edenler hakkında Yönetmeliğin 16. maddesi gereğince işlem yapılacaktır. Bilgi ve gereğini arz ve rica ederim" açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir