Keskin'in Cumhuriyet Bayram Mesajı

Keskin'in Cumhuriyet Bayram Mesajı
TESK Yönetim Kurulu Üyesi, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkar Camiası adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla mesaj yayınladı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket KESKİN'in Esnaf ve Sanatkar Camiası adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

"Esnaf ve Sanatkar Camiası olarak Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü milletimiz ile birlikte coşku ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin ilanını sağlayan mücadeleyi, iradeyi ve milli ruhu unutursak her şeyimizi kaybederiz. O nedenle; birlik ve beraberliğimizi korumalı, ülkemizin istikbaline ve istikrarına gelebilecek tüm tehlikelere karşı Cumhuriyetimizin ilanını sağlayan Milli Ruhla hareket etmeliyiz.

Esnaf ve Sanatkar Camiası olarak ülkemize ve milletimize yönelik her türlü saldırı karşısında yorgunluğa, bıkkınlığa, karamsarlığa düşmüyoruz, toplumun temel direği olarak ayakta duruyoruz.

Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi esnaf ve sanatkar camiası olarak minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin birliği, dirliği ve kudreti daim olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir