K.Karabükspor: 2 - E.Y. Malatyaspor: 4

K.Karabükspor: 2 - E.Y. Malatyaspor: 4
Ligin yeni takımlarından Evkur Malatyaspor, deplamsanda Karabükspor'u 4-2 yendi.
-Türkiye Süper Ligi 6. Hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor.
-Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak müsabakada hakem Serkan Tokat düdük çalacak.
-Geride bıraktığımız 5 hafta sonunda Karabük ekibi topladığı 5 puan ile 14. sırada bulunurken Malatya ekibi ise topladığı 4 puan ile 15. sırada yer alıyor.
-İki ekip arasında oynanan son 5 müsabakada takımların 2'şer galibiyeti bulunurken 1 mücadele eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Karabük ekibinin attığı 4 gole karşılık Malatya ekibi ise kaydettiği 2 gol ile cevap verdi.
-Kırmızı mavililer evinde oynadığı son 2 lig maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti.
-Sarı kırmızılılar deplasmanda oynadığı son 2 lig maçında sahadan 2 mağlubiyet ile ayrıldı.
-Kardemir Karabükspor'da sakatlığı bulunan Serdar Deliktaş bugün forma giyemeyecek.
-Evkur Yeni Malatyaspor'da eksik oyuncu bulunmuyor.

Maçtan Dakikalar
1'Müsabaka konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor'un vuruşu ile başlıyor
3'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aytaç Kara ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
6'Evkur Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük kısa süreli sakatlık geçiriyor.
9'Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Cristian Tanase yerden etkisiz bir vuruş çıkarıyor ve top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
12'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
14'Sağ kanattan kullanılan taç atışında Issam Chebake pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Khalid Boutaib kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Oleksandr Rybka topu kalenin üzerinden dışarı çeliyor.
15'GOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Yalçın Ayhan ile öne geçiyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aytaç Kara ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Yalçın Ayhan kafa vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlak yerden sekerek kalenin sol tarafından filelerle buluşuyor.
18'Ev sahibi Kardemir Karabükspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
22'Oyunun bu bölümünde müsabaka orta alan mücadelesi şeklinde devam ediyor.
24'Cristian Tanase'nin pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Andrey Bliznichenko dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Ertaç Özbir'in üzerine gidiyor.
28'Ceza yayı sol çaprazından ceza sahasına sokulan Gheorghe Grozav rakibini geçmek isterken Issam Chebake'nin müdahalesi ile yerde kalıyor. Ev sahibi ekip kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
29'Kullanılan serbest vuruşta Gheorghe Grozav doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.
30'Hakem Serkan Tokat su molasını işaret ediyor.
31'Mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
33'Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Aytaç Kara ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Khalid Boutaib kafa vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
36'Gheorghe Grozav ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada gelen topa savunma ile birlikte yükselen Paul Papp kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Ertaç Özbir'in üzerine gidiyor.
39'GOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanatta topla buluşan Emanuel Dening rakini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek pasını altıpas çizgisinin gerisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Adem Büyük gelişine yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.
43'Sağ kanattan gelişen atakta Paul Papp ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Mustapha Yatabare kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
45'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor
45'GOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ile durumu 3-0'a getiriyor! Hızlı gelişen kontra atakta Khalid Boutaib topla birlikte uzun bir depar attıktan sonra ceza yayına sokulurken pasını vermek istiyor ancak top savunmadan sekerek Eren Tozlu'nun koşu yoluna düşüyor. Eren Tozlu ceza sahasına giriyor ve kaleciyi geçerek yerden vuruşu ile skoru belirliyor.
45'Hakem Serkan Tokat ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

46'Kardemir Karabükspor'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Luis Ibanez ve Cristian Tanase oyundan alınırken yerlerine Hamidou Traore ve Gabriel Torje oyuna dahil oluyor.
46'Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Kardemir Karabükspor'un vuruşu ile başlıyor.
47'Ceza yayının hemen sağında topla buluşan Hamidou Traore doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
49'Ev sahibi ekipte Dany Nounkeu rakibi Eren Tozlu'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
53'Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.
55'Sol çaprazdan ceza sahasına giren Gheorghe Grozav havadan pasını altıpas alanına indirmek istiyor ancak top savunmada Aytaç Kara'dan sekiyor. Hakem Serkan Tokat, Aytaç Kara'nın topa elle müdahale ettiğini belirterek penaltı noktasını işaret ediyor.
56'GOOOLL!! Mustapha Yatabare penaltı vuruşunda topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor ve farkı ikiye indiriyor.
57'Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Gheorghe Grozav sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
60'Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
61'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabriel Torje ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Paul Papp kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ertaç Özbir sol köşeye giden bu topu uzanarak çıkartıyor ve mutlak bir golü önlüyor.
64'Oyunun bu bölümünde yapılan faullerle mücadele sık sık duruyor.
66'Hızlı gelişen Evkur Yeni Malatyaspor konta atağında sağ kanatta topla birlikte hareketlenen Eren Tozlu pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Emanuel Dening'e gönderiyor. Tecrübeli oyuncu gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
67'Ev sahibi ekip mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Mustapha Yatabare havadan pasını altıpas alanı içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Gabriel Torje vuruşunu yapıyor ancak kaleciyi geçen topu çizgi üzerinde Yalçın Ayhan kafa ile dışarı çeliyor.
68'Kardemir Karabükspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İlhan Depe oyundan alınırken yerine Barış Başdaş oyuna dahil oluyor.
69'Hakem Serkan Tokat su molasını işaret ediyor.
70'Mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
73'Evkur Yeni Malatyaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emanuel Dening oyundan alınırken yerine Issiar Dia oyuna dahil oluyor.
76'Ev sahibi ekip kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
79'Gheorghe Grozav ceza yayı sol tarafında topla buluşuyor ve bekletmeden kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
80'Evkur Yeni Malatyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Adem Büyük oyundan alınırken yerine Murat Yıldırım oyuna dahil oluyor.
84'GOOOLL!! Kardemir Karabükspor, Gabriel Torje ile farkı bire indiriyor! Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Gabriel Torje sağ ayağı ile çok sert vuruyor ve meşin yuvarlak kaleci Ertaç Özbir'in kapattığı sağ köşeden filelerle buluşuyor.
85'Evkur Yeni Malatyaspor'da Yalçın Ayhan ve Kardemir Karabükspor'da Barış Başdaş hakeme yönelik itirazlarından dolayı sarı kart ile cezalandırılıyorlar.
87'Konuk ekipte kaleci Ertaç Özbir oyunu soğutmaya yönelik yavaş hareketlerinden dolayı sarı kart görüyor.
89'GOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib ile durumu 4-2'ye getiriyor! Sol kanattan gelişen atakta Issiar Dia'nın pası ile topla buluşan Murat Yıldırım son çizgiye inerek pasını penaltı noktasına doğru çıkartıyor. Bu noktada topla buluşan Khalid Boutaib'in dönerek vuruşu savunmadan geri geliyor. İkinci pozisyonda topu tekrar kontrol eden Khalid Boutaib yerden vuruşu ile skoru belirliyor.
90'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor
90'Evkur Yeni Malatyaspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eren Tozlu oyundan alınırken yerine Arturo Mina oyuna dahil oluyor.
90'Konuk ekipte Sadık Çiftpınar kısa süreli sakatlık geçiriyor.
90'Ceza yayı sol çaprazına sokulan Ceyhun Gülselam doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
90'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabriel Torje ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı sol tarafında Gheorghe Grozav'ın önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
90'Hakem Serkan Tokat müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Serkan Tokat xx, Mustafa Sönmez xx, Yusuf Bozdoğan xx

Kardemir Karabükspor: Rybka xx, Dany xx, Gaman xx, Ibanez xx, Paul Papp xx, Bliznichenko xx Ceyhun xx, Tanase xx, İlhan xx, Grozav xxx, Yatabare xx

Yedekler: Çağlar, Tayyip, Osman, Skulason, Seleznov, İshak, Torje, Kerim, Traore, Barış, Arif

Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç xx, Yalçın xx, Boutaib xx, Eren xx, Azubuike xx, Sadık xx, Adem Büyük xx, Chebake xx, Aytaç xx, Rahman xx, Dening xx

Yedekler: Farnolle, Pereira, Murat, Barazite, Turgut Doğan, Sincere, Cissokho, Rafeal Mina, Dia, Diallo

Teknik Direktör: Hakan Çalışkan

Goller: Yalçın (dk. 15), Adem Büyük (dk. 39), Eren (dk. 45) (Malatyaspor)

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir