Kursa katılan öğrencileri her gün ödüllendiriyorlar

Kursa katılan öğrencileri her gün ödüllendiriyorlar
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan Topbaş Camii'nde yaz kuran kursu eğitimlerine devam eden öğrencilere, hocaları her gün çeşitli ödüller veriyor.Verilen kurs kapsamında yaklaşık 40 öğrenci eğitim görüyor. Öğrencilerin...

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bulunan Topbaş Camii’nde yaz kuran kursu eğitimlerine devam eden öğrencilere, hocaları her gün çeşitli ödüller veriyor.

Verilen kurs kapsamında yaklaşık 40 öğrenci eğitim görüyor. Öğrencilerin gayretlerine karşılık hocaları da onları sevindirmek amacıyla çeşitli ikramlarda bulunuyor. İkramların giderlerini ise cami cemaati ve mahalleli karşılıyor. Konuyla ilgili cami imamı Ahmet Demirtaş, çocukların sevinmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Demirtaş, "Camimiz de yaz aylarında müftülüğümüz talimatıyla yaz kuran kursu açıyoruz. Hisar Mahallemizde yaklaşık kızlı erkekli 40 civarında öğrencimiz var. Çocuklara her gün meşrubat, dondurma, bisküvi ve kek gibi yiyecekler ikram ediyoruz. Çocuklar alıştı her gün, "Hocam yarın ne ikram var?" diye soruyorlar ve kursa eksiksiz devam ediyorlar. Bu ikramları cami cemaati, mahalleli ve müezzin hocamla biz karşılıyoruz. Çocukların sevinmesi bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir