LCV (Lütfen Cevap Veriniz) Hangi Platformda? Büyük Tartışma Yaratan LCV Filminin Konusu Ne?

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) Hangi Platformda? Büyük Tartışma Yaratan LCV Filminin Konusu Ne?
LCV filminin konusu ne? Hangi platformda yayımlanıyor?

27 Eylül’de Google 25. yaşını kutlarken, arama motorunu ele geçiren film LCV oldu! GoogleTrends’e giren film günün en çok aranan içerikleri arasında yer aldı. Yayımlandığı platformdan filmin konusuna, oyuncu kadrosuna ve yönetmenine kadar her detayıyla merak edilen filmin ismi de bir hayli dikkat çekti.

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) isimli film yıldız oyuncuların yer aldığı kadrosuyla bir hayli ses getirdi. 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da bulunduğu kadronun yanı sıra filmin konusu da bir hayli dikkat çekiciydi.

Peki LCV (Lütfen Cevap Veriniz) filmi hangi platformda? LCV filminin konusu ne? Oyuncular kim?

lcv-filminin-konusu.jpg

LCV Hangi Platformda?

LCV filmi 2022 yapımı bir filmdir ve BluTV platformu üzerinden şu anda izlenebilmektedir. Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan film, 12 Haziran 2023’te BluTV platformunda izleyiciyle buluşmuştur. Kadroda yer alan Cem Yiğit Üzümoğlu ise 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Ulusal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Selahattin Paşalı ile paylaşmıştır.

lcv-film.jpg

LCV (Lütfen Cevap Veriniz) Filmi Konusu

Ceren ve Semih isimli çiftin evlenmesine sadece 1 saat kalmıştır. Bu sırada çiftin yakın arkadaşları, Mert isimli karakterin geçmişteki sırlarını ortaya dökmeye başlar. Ortaya dökülen sırlar nedeniyle Ceren ve Semih çiftçi en mutlu günlerini dahi sorgulamak zorunda kalır…

LCV Kadrosunda Hangi Oyuncular Var?

BluTV’de 12 Haziran itibarıyla yayımlanan ve bugün de Google’da ilgi gören LCV (Lütfen Cevap Veriniz) isimli filmin kadrosundaki oyuncular şöyle:

  • Melisa Şenolsun
  • Ustan Çakır
  • Cem Yiğit Üzümoğlu

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir