MAGEF Birlik ve Beraberlik Buluşması Düzenledi

MAGEF Birlik ve Beraberlik Buluşması Düzenledi
Malatya Gençlik Federasyonu tarafından düzenlenen ''Birlik ve Beraberlik Buluşması '' birincisi gerçekleştirildi. Malatya Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI katıldı.

‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması ‘’  programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ Şunları söyledi; ’’ Bizler Federasyon olarak gençlere hizmet etmek için farklı alanlarda etkinlikler ve programlar düzenliyoruz. 2017 Yılı Eylül ayında kurulan Malatya Gençlik Federasyonu 14 farklı proje ile toplam 83 etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliklerimizin bazıları gençleri sosyalleştirmek için düzenleniyor ve bazı etkinliklerimiz ise gençleri bilgilendirmek, doğru bir şekilde geleçeğe yönlendirmek ve gençlere yol göstermek için amaçlanıyor. Bu anlamda Malatya Gençlik Federasyonu tarafından düzenlenen  ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması ‘’ Programımızın amacı gençlere Vatan, Millet, Bayrak, Ülke sevgisini aşılamak, gençleri her alanda bilgilendirmek, yol göstermek, gençeri Ailelerine ve topluma faydalı olmaları için programlar düzenliyoruz dedi.’’

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından düzenlenen ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması ‘’ programının birincine katılan Malatya Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI ise konuşmalarında bir çok önemli konulara değinerek gençlere nasihatler de bulundu. Kaymakam Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI‘’ Gençlerin Sorumluluğu’’ adı altında konuşmasında ise gençlere hayatında yaşamış olduğu zorlukları anlattı. Gençlere hiçbir zaman mücadele ruhunuzdan vazgeçmeyin, her zaman hedefleriniz üst düzeylede olsun, eğitime önem gösterin, kendinize zaman ayırın ve sorunluluklarınızı en iyi bir şekilde yerine getirmesi yönünde tavsiyelerde bulundu. ‘’ Gençlerin Sorumluluğu’’ söyleşisinde  farklı örnekler ve yaşanmış olayları ele alarak gençleri bilgilendirdi ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.  Karşılıklı sorular sorularak anlamlı ve çok keyifli geçen söyleşide Gençler mutlu olduklarını ve böyle programların sürekli olunması konusunda görüşlerini belirttiler.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ ise; ’’ Bizlerin ve Gençlerin davetiyesini kırmayıp Cumartesi olmasına rağmen ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması ‘’  programımıza konuşmacı olarak katılan Malatya Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI hanımefendiye birikimlerini gençlere aktardıkları ve gençlere nasihatlerde bulundukları için teşekkür ederiz.’’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir