MAGEF Spor Etkinliği Düzenledi

MAGEF Spor Etkinliği Düzenledi
Malatya Gençlik Federasyonu tarafında düzenlenen '' Gençler Sporda Buluşuyor'' kapsamında Salonlar Arası 22. Muaythai Kayısı Kupası Şampiyonası yapıldı.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz ‘’Salonlar Arası 22. Muaythai Kayısı Kupası’' Şampiyonasıyla ilgili şunları söyledi; ‘’Malatya Gençlik Federasyonu olarak her alanda çocuklara ve gençlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Spor ile ilgili etkinliklerimizin amacı ise gençleri kötü alışkanlıklarda uzak tutup ve gençlerin daha sağlıklı olarak hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz. Aynı zamanda spor, fiziksel ve zihinsel olarak kişilerin gelişimine faydalı olduğu da bilinmektedir. Dolayısıyla spor eğitim gibi çok önemlidir. Burada Gençlere şunu söylemek isterim. İnsan hayatında şu üç özellikten vazgeçmemelidir; Namaz, Eğitim ve Spor!!! Namaz ahlaki değerler ve insani görevimizdir. Eğitim ise cahil kalmamak için ve spor ise fiziksel ve zihinsel olarak vücudumuza katkı sağlamaktadır. Malatya Gençlik Federasyonu tarafında düzenlenen ‘’Gençler Sporda Buluşuyor’’ kapsamında Salonlar Arası 22. Muaythai Kayısı Kupası Şampiyonasına katılan tüm kıymetli spor kulübü başkanlarına, Antrenörlerine ve değerli sporculara teşekkür ediyorum.

Malatya Gençlik Federasyonu olarak 17 farklı projemizden gençlere hizmet ediyoruz. Bazı etkinliklerimiz gençleri bilgilendiriyoruz ve bazı etkinliklerim ise gençleri sosyalleştiriyoruz. Etkinliklerimiz ile farkındalık yaratıyoruz ve bundan dolayı da gençlerin mutluluğu bizleri mutlu ediyor’’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir