Malatya Hava Durumu 5 Nisan

Malatya Hava Durumu 5 Nisan
Malatya'da bugün parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı hava bekleniyor. Sıcaklık 15°C'ye yükselecek. Rüzgar kuzeybatıdan 10-15 km/saat esecek.

Malatya'da bugün hava durumu parçalı bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı olarak seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, gün boyunca gökyüzünde bulutlar yer alacak ve zaman zaman yağışlar görülecek. Bu durum hava sıcaklıklarını etkileyerek en yüksek 15°C, en düşük 10°C seviyelerinde seyredecek. Ancak mevsim normallerinin biraz üzerinde olan bu sıcaklık, yaşanacak yağışlarla birlikte hissedilen sıcaklık değerlerini etkileyebilir.

Rüzgar ise kuzeybatı yönünden esecek ve saatte ortalama 10-15 kilometre hızla esmesi bekleniyor. Bu durum da yağışlı havanın etkilerini biraz daha hissedilir kılabilir.

MGM'nin yağış uyarısı dikkate alınmalıdır. Ani hava değişikliklerine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması önerilmektedir. Gerekli önlemlerin alınması, olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunmasını sağlayacaktır. Bu nedenle, dışarı çıkarken şemsiye veya yağmurluk gibi yağışa karşı koruyucu ekipmanların yanı sıra, trafikte ve dış mekanlarda dikkatli olunmalıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir