Malatya Üniversitesi, Devlet Teşvikleri Günleri'nde İlgi Odağı!

Malatya Üniversitesi, Devlet Teşvikleri Günleri'nde İlgi Odağı!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne katılan Malatya Turgut Özal Üniversitesi standı, büyük bir ilgi gördü.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Fuar Merkezi'nde 2 gün boyunca devam eden etkinlikte, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan devlet destekleri, hibeler, burslar ve teşvikler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi standı da yoğun ilgi gördü. Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Gündüz ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan'ın katılım sağladığı fuarda çeşitli tanıtımlar yapıldı.

Darende Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğretim üyeleri, gözlüklerin üretimi ve montajı konusunda bilgilendirme yaparken, Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. İdil Karaca Açarı'nın liderlik ettiği 'FMF Hastalığı Tanısı İçin Ekonomik ve Taşınabilir Biyosensör Sistemi' de katılımcılara sunuldu.

Arapgir Meslek Yüksekokulu'nda görevli Öğretim Görevlisi Ayşe Levent, Anadolu'nun motiflerini yansıtan el sanatlarını fuar kapsamında sergilerken, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri de ziyaretçilere tatlı ikramında bulundu.

Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Cam ve Seramik Programı'nda görevli Öğretim Görevlisi Kamuran Karaağaç, seramik ve camın modern tasarımlarını sergilediği fuara katılan Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Türkiye'nin ekonomik potansiyelini keşfetme ve yatırım yapma konusunda önemli bir platforma katkı sağladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir