Malatya Valiliğinden 1 Günlük Kar İzni Duyurusu

Malatya Valiliğinden 1 Günlük Kar İzni Duyurusu
Malatya Valiliğinden Eğitim Öğretimin 1 gün ara verildiği, kamu kurum kuruluşlarında çalışan hamile engelli, diyaliz hastaları, kronik ağır hastalığı olan memur ve kamu görevlilerinin 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı bildirildi.

"İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 06 Şubat Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir