Malatya'da Yeni Çalışmalar Başlıyor

Malatya'da Yeni Çalışmalar Başlıyor
Malatya'da çarşı merkezinde yapılacak çalışmada, 594 konut, 493 dükkân, 265 ofis ve 24 blok olmak üzere toplam 1352 bağımsız birim inşa edilecek.

Malatya'da depremin büyük zarara yol açtığı çarşı merkezi için çalışmalar sürerken, diğer bölgeler için ihale sürecinin başlatıldığı bildirildi. AK Parti Malatya Milletvekili Abdurahman Babacan, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada, “Çarşı merkezin ardından Malatya'nın merkez bölgesinin diğer yarısında da inşaatlar başlıyor. İhale yapıldı. Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından Kuzu İnşaat A.Ş. tarafından yapılacak. Detayları aşağıda. En kısa zamanda, firmaya yer teslimi yapıldığı anda süreç başlayacak. Ve yer tesliminden itibaren 400 günlük bir süre içerisinde inşaatlar tamamlanmış olacak. Malatya, merkez çarşı ve konut bölgeleriyle gerçekten yepyeni, güvenli ve modern bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

saray1.jpg

Saray Mahallesi'nde, Fuzuli ve Kışla Caddeleri'nde gerçekleştirilecek olan çalışmalar için 4 milyar 111 milyon TL'lik ihale bedeliyle Kuzu İnşaat tarafından üstlenilecek. Bu projenin tamamlanması için tahsis edilen süre ise 400 gün olacak.

saray2.jpg

Merkez bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmada toplamda 594 konut, 493 mağaza, 265 iş yeri ve 24 blok olmak üzere 1352 ayrı birim inşa edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir