Malatya'da 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' Başlıyor!

Malatya'da 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' Başlıyor!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı liderliğinde düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri - 2024,' ülkenin yüzüncü yıl hedefleri çerçevesinde 'Geleceğin burada, devlet seninle' sloganıyla Malatya'da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri,' millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla Türkiye'nin yüzüncü yıl hedefleri çerçevesinde gerçekleşiyor.

Gençlere yönelik Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' etkinliğinin bir ayağı, Malatya'da gerçekleştirilecek.

29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Malatya'da gerçekleştirilecek etkinlik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen, birçok bakanlık, kuruluş ve kurumun stantlarının yer aldığı kapsamlı bir organizasyon yapılacak.

Katılımcılar, stantlarda kurumların burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programları hakkında bilgi almanın yanı sıra, çeşitli simülasyon ve etkinlik alanlarında birimlerin uygulamalarına katılım sağlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir