Malatya'da Hafta Sonu Sıcak ve Fırtınalı Hava Bekleniyor

Malatya'da Hafta Sonu Sıcak ve Fırtınalı Hava Bekleniyor
Malatya'da bu hafta sonu sıcak ve fırtınalı bir hava bekleniyor. Yağışlara ve kuvvetli rüzgarlara karşı dikkatli olunmalı.

Malatya'da baharın gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları yükselmeye başladı. Bu hafta bölgede sıcak ve fırtınalı bir hava bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Malatya'da hava genellikle parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar başlayacak. Yağışların akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin 10 ila 12 derece üzerinde seyredecek. Bu da Malatya'da neredeyse yaz havasının yaşanmasına neden olacak.

Ancak bu sıcak hava bir bedelle gelecek. Rüzgarların güneyli yönlerden orta kuvvette, Malatya çevresi ile Adıyaman'ın kuzey, Elazığ ve Tunceli'nin batı kesimlerinde ise yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. Bu nedenle fırtınalara karşı dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.

Haftanın kalan günlerinde ise hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

Malatya'da bu hafta sonu sıcak ve fırtınalı bir hava bekleniyor. Yağışlara ve kuvvetli rüzgarlara karşı dikkatli olunması önem taşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir