Malatya'da Yaşam Şartları Nasıl Olacak

Malatya'da Yaşam Şartları Nasıl Olacak
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kentte bulunan 74 adet konteyner kent için bu sefer 'Kısa Süreli Barınma Bölgesi' ifadesini kullanmayı tercih etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Beştepe Külliyesi’nde bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’nın imar durumunu ele aldı. Bu görüşme sonrasında değerlendirmede bulunan Ölmeztoprak, Malatya için gerçekleştirilen projelerin hızla tamamlanmasını konuştuklarına vurgu yaptı.

Milletvekili Ölmeztoprak ayrıca, Malatya’da yaşayan yaklaşık 114 bin 550 depremzede vatandaş için koşulların iyileştirileceğine dikkat çekti.

MALATYA’DA YAŞAM ŞARTLARI

Sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Ölzmeztoprak, ‘ konteyner’ kavramı yerine ise ‘Geçici Barınma Alanları’ ifadesini kullanmayı tercih ederek,

“Geçici Barınma Alanlarında bulunan depremzede hemşerilerimizin yaşam şartlarını en üst seviyeye getirmek için mevsimsel ihtiyaçlarının üzerinde durduk ve kendileri ayrıntılarıyla talimatlandırdılar” dedi.

ÜZERİNDE DURULUYOR

Malatya’da sık sık gerçekleşen elektrik kesintilerinin sebebi üzerine de açıklamada bulunan Ölmeztoprak,

“İlimizdeki yıkım faaliyetleri nedeniyle elektrik alt yapıları ve kırsaldaki üst yapıların yenilenmesi konularının üzerinde durduk ve bütün yatırımlarımızın bütçeleriyle alakalı çalışmaların ivedilikle sonuçlandırılmasını konuştuk.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir