Malatya'da Yeni Alınan Tır İlk Gününde Kaza Yaptı: Otomobil Sürücüsü Acısını Unutup Aracının Durumuyla İlgilendi

Malatya'da Yeni Alınan Tır İlk Gününde Kaza Yaptı: Otomobil Sürücüsü Acısını Unutup Aracının Durumuyla İlgilendi
Malatya'da, trafiğe yeni çıkan tır sürücüsü, aracını kullanışının ilk gününde kaza yaptı. Tır ile çarpışan otomobilin sürücüsü ise yaşadığı acıya rağmen aracının durumuyla ilgilenmeye odaklandı.

Kaza, saat 16.00 civarında Malatya-Elazığ karayolu istasyon kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan C.D. idaresindeki 02 AEF 895 plakalı Mercedes marka tır, kavşakta aniden önüne çıkan M.S.T. (68) yönetimindeki 44 KH 361 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan S.T. (52) yaralandı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerindeki tır sürücüsü, yeni alınan aracın trafikteki ilk günü olduğunu belirtirken, sağlık ekiplerince ambulansa alınmaya çalışılan yaralı otomobil sürücüsü, aracının durumunu düşünerek ambulansa binmek istemeyi tercih etti. Diğer yaralı S.K. ile birlikte çekici marifetiyle aracının kaldırılacağını belirten otomobil sürücüsü, ambulansa alınarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir