Malatya'dan Liderlere Jest: Özel Ayakkabılar!

Malatya'dan Liderlere Jest: Özel Ayakkabılar!
Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'ye özel ayakkabılar ürettiğini ve bu jesti yaparken büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Malatya'da "Ayakkabı Ustası" olarak bilinen 40 yaşındaki Mehmet Ceyhan, depremzedelerin yanında her zaman destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ne özel olarak ayakkabılar üretti.

ayak.webp

Dünyanın tek ayakkabı profesörü olduğunu söyleyen Ceylan, “Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir ayakkabı yaptık. Hakiki deri yumuşaktır, tamamen doğal deriden yaptık. El emeği göz nuru olan bu ayakkabılarımızı bizzat Ankara’da Külliye’de kendilerine teslim etmek istiyorum” diye konuştu.

Deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeye sağladığı büyük desteği vurgulayan Ceylan, halen devam eden bu desteği göz önünde bulundurarak, bir depremzede esnaf olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli'ye böyle bir jest yapmak istediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin ayakkabı numaralarını öğrendiğini belirten Ceylan, katıldıkları etkinliklerde bu bilgiyi edindiğini dile getirdi. Küçük yaşlarda başladığı ayakkabıcılık mesleğini ise hala aynı heyecanla sürdürdüğünü ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir