Malatyalı Genç Alkollü Şoför Kurbanı Oldu

Malatyalı Genç Alkollü Şoför Kurbanı Oldu
Hekimhanlı Tevfik Arayıcı hafif ticari aracın çarpması sonucunda yaşamını yitirdi.

Malatya Hekimhan Basaklı olan ve İzmir’de yaşamını süren Tevfik Arayıcı, Karabük’te hem üniversite eğitimi görüyordu hem de motosikletiyle kuryelik yapıyordu. Arayıcı, Safranbolu ilçesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde karşısından gelen Serhat F.Y. idaresindeki hafif ticari aracın çarpması sebebiyle yaşamını yitirdi.

Olay yerinden kaçan ve Barış Mahallesinde yakalayarak gözaltına alınan hafif ticari aracın şoförü Serhat F.Y’nin gerçekleşen kontrollerde sürücünün 2.60 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

İzmir’de yaşayan ve okumak için Karabük’te olan 25 yaşındaki Tevfik Arayıcı’nın kendisine ait 35 YHK 78 plakalı motosikleti ile kuryelik yaparak harçlığını çıkardığı bilgisi alındı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gerçekleşen kaza ile ilgili,

“Motokuryeler haftada en az 30 kaza yaşıyor, her yıl en az 200 motokurye iş kazasında can veriyor. Somali devlet başkanının oğlunun kullandığı aracın çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer’in ardından, 25 yaşındaki Malatya Hekimhanlı #motokurye Tevfik Arayıcı da araç çarpması sonucu hayatını kaybetti. Karabük Üniversitesi’nde öğrenciydi, okul çıkışı motokuryelik yapıyordu. Motordan ayağı yere değmeyen, ölümü peşinen kabul ederek iki teker üzerinde gece gündüz demeden çalışan motokurye emekçilerinin vefatlarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kazaların tüm yönleriyle araştırılması ve sorumluların bir an önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir