Malatyalı Melissa Vargas: Fenerbahçe'yle Geri Döndü

Malatyalı Melissa Vargas: Fenerbahçe'yle Geri Döndü
Sık sık vurgulayan milli voleybolcu Melissa Vargas, her vesileyle "Ben bir Malatyalıyım" dediği ifadesiyle Türkiye'ye döndü.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın Malatyalı olmasını gururla paylaşan milli voleybolcu Melissa Vargas, sezonun geri kalan bölümünde Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı formasını giymek üzere Türkiye'ye döndü.

Fenerbahçe'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yer alan Kübalı oyuncu Melissa Vargas, takım arkadaşlarının uçakta çektiği bir videoda "Nerelisin?" sorusuna, "Malatyalıyım" cevabını vermişti. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın Malatyalı olmasına sık sık vurgu yaparak dikkatleri üzerine çeken başarılı voleybolcu, Filenin Sultanları'nda gösterdiği performansla büyük ilgi topladı.

Melissa Vargas'ın bu cevabı sonrasında Malatya'da büyük bir heyecan yaşanmış, başarılı voleybolcu kentte büyük bir sevgi ve destekle karşılanmıştı.

Melissa Vargas, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte 10 Ekim'de Malatya'ya gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından Fenerbahçe ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı formalarını giydi. Daha sonra ise Çin'e transfer oldu. Milli voleybolcu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönerek sezonun geri kalanında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı formasını tekrar giyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir