Malatyaspor’un Davası Ne Oldu?

Malatyaspor’un Davası Ne Oldu?
Malatyaspor’da, ‘Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma’ iddiasıyla alakalı olarak açılan kamu davasının durumu bilinmiyor.

Süper Lig’deki şaşalı günlerinin sonrasında amatör kümeye kadar düşen Efsane Malatyaspor, küllerinden tekrar doğmak için mücadele veriyor. Bu sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren sarı kırmızılı takım, eski günlerine kavuşmanın hayalleri içerisinde.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Muhammed Güner, Malatyaspor davasında takımın önünü kapatacak herhangi bir durumun bulunmadığını söyledi.

Güner, Malatyaspor Kamu Davası’nda eski kulüp başkanları ve yöneticilerinin aralarında bulunduğu 137 kişinin yargılandığını söyleyerek, “Yargılama devam ediyor. Onlarında bir kısmı takımın var olmasından rahatsızlar. Bunu görüyoruz. Sonu inşallah güzel olacak. Ne yaparlarsa yapsınlar Malatyaspor, bulunduğu her ligde şampiyonluğun en güçlü adayıdır” şeklinde konuştu.

Malatyaspor’u eski güzel günlerine getirmek istediklerini ifade eden Güner, “Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Kocaelispor ve Sakaryaspor gibi bir sıçrama yakalamak istiyoruz. Süper Lig’e gidecek gücümüz var. Bu noktada da birleşip, kenetlendik” ifadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir