MHP'li Fendoğlu: Kışla Caddesi Esnafının Sorunları TBMM'de Gündemde

MHP'li Fendoğlu: Kışla Caddesi Esnafının Sorunları TBMM'de Gündemde
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak Kışla Caddesi esnafının sorunlarını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, resmi bildiriyle iletilerek işyerlerini 15 gün içinde tahliye etmeleri talep edilen Kışla caddesi esnafının mevzularını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda dile getirerek, alternatif pazar alanının belirlenmesini ve kurban Bayramı'nın sonuna kadar faaliyet göstermelerine izin verilmesini talep etti.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda olağanüstü bir konuşma yaptı.

Kışla Caddesi'ndeki tüccarların zorluklarını vurgulayan Fendoğlu, şunları ifade etti:“Malatya Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü rezerv yapı alanı içerisinde bulunan kışla caddesi üzerindeki işyerleri ile ilgili tahliye edilmesine dair ilanen tebligat yapılmıştır.6 Şubat depreminde ilimiz Malatya’da çarşı tabir edeceğimiz tek cadde olan kışla caddesindeki esnaf ve işyerlerinin 15 gün içinde kentsel dönüşüm müdürlüğünce resen tahliye edilme kararı alınmıştır. Burada bulunan ve işyerleri sağlam olan esnaflarımız, kirasını yıllık ödemiş kiracılar, işyerlerini deprem sonrası tadilat ve dekorasyon yapanların bu karar ile mağduriyet yaşayacaktır. Esnaflarımıza alternatif çarşı yeri gösterilmesi ve en azından kurban bayramı sonuna kadar müsaade edilmesi talebimizdir.” ifadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir