Milletvekili Fendoğlu'ndan EYT değerlendirmesi

Milletvekili  Fendoğlu'ndan EYT değerlendirmesi
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili degerlendirmede, 'Vatandaşlarımız evinde rahat olsunlar. Biz seçim vaadinde bulunduğumuz her anayasanın, yönergenin arkasındayız' dedi.

Fendoğlu “ Milyonlarca yurttaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.“ EYT ile ilgili son günlerde bir sorun var tabi burada bizi suçlayan eyt mağduru arkadaşlarımız dostlarımız vatandaşlarımız evinde rahat olsunlar biz seçim vadinde bulunduğumuz her yasanın ve önergenin arkasındayız.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM meclis ’de o gün ki akşam yaşananlarda bir yanlış anlaşılma var.Onu ben buradan sizin aracılığınızla duyurmak istiyorum.O akşam iyi parti tarafından verilen yasa tasarısı değildi erken yaşta emeklilik ( EYT) tamimiyle araştırmaya yönelik bir önergeydi eyt’nin araştırılacak soruşturulacak konuşulacak tartışılacak tarafı yok. Yılardan beri zaten elzem olmuş bir durumdur.Mecliste yaşanan ve taraflı bir şekilde empoze edilen algıda sanki yasa teklifi gelmişte biz ret etmişiz gibi çığırtkanlık yapılıyor. Gelen bir araştırma önergesidir.Biz araştırma önergesine karşıyız, mağduriyetlerle dolu bir durumun neyini araştıracağız.Hepimizin yakını,akrabası bu durumdan mağdur.Bu konun araştırılacak bir durumu yok.Yasa teklifi bizim sözümüz ve biz sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Bu konuyla alakalı kanunun teklifi görüşülmeye geldiğinde Milliyetçi Hareket Partisi öncülüğünde bu yasanın geçmesi için gereken neyse yapılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin sözüdür. Çalışmalar devam ediyor yasa düzenlenir ve geçer o konuda vatandaşlarımız rahat olsun.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve beraberinde Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan Arapgir ilçesini ziyaret ederek Esnafların sorunlarını dinledi.

Hacı emiroğulları Konak'ın açılışı yapıldıktan sonra Arapgir MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’

Bugün Arapgir ilçesindeyiz tabi ilçemize bu sene fırsat buldukça geldik, teşkilatımızı ziyaret ettik.Seçim çalışmaları için 31 Marta kadar sık sık geleceğiz milliyetçi hareket partisinin en güçlü olduğu bir ilçe olan Arapgir de 31 Mart 2019 da iddialı gireceğiz aday adaylık müracaatları devam ediyor. Partimize olan ilgi ve alakalardan dolayı memnunuz inşallah bu sefer kazanan biz olacağız. Buradan son zamanlardaki cumhur ittifakı durumuna değinmek istiyorum.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin kurmuş olduğu organize etiği cumhur ittifakı konusunda bazı odaklar tarafından bozulmuş gibi bir imaj veriliyor. Öyle bir şey yok.Sadece Yerel Seçimlerde ittifak yok. Her iki parti il ve ilçe adaylarını belirleyip, kendi adaylarıyla çıkacaktır.Yerel seçimler haricinde ittifak ruhu aynen devam ediyor.Cumhur ittifakın üç misyonu vardır birincisi pkk-fetö terör örgütüne karşı devletimizin milletimizin dik duruşunun göstergesidir. İkinci ise en önemli kaynak temel dış güçlerin yani Avrupa birliğinin,Nato beslemelerinin, ABD ‘nin Türkiye üzerinde uygulamakta oldukları ambargo

ve baskılara karşı yine ortak tavır koymasıdır’ki bunda her iki parti Milliyetçi Hareket Partisi MHP ve Adalet Kalkınma Partisi AK Parti ortak hareket ediyor. Üçüncüsü,Cumhurbaşkanlığı sistemi, bu sistemin yani Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin devamı ve kalıcı olmasını , tesis etmek için Cumhur ittifakı kurulmuşdur . Bunda inşallah muvafakat olacağız fitnelere meydan vermeyeceğiz, kim fitneden ve fesattan bahsediyorsa kim ittifakın bozulmasından bahsediyorsa biliniz ‘ki onlar bölücü terör öğürtüne mensup, biliniz ’ki Türk Düşmanlarıdır .

Şuanda Türkiye gündemi meşgul eden adımız mevzusu var, Danıştay 8.nci daire başkanlığı tarafından alınmış bir kararla 5 yıl sonra, gecikmeli ’de olsa olumlu bir gelişme olmuştur. Andımız özellikle ilk öğretim yaşındaki çocuklarımızın gururla okuduğu anddır. Millet olma bilincinin,Milliyetçilik yurttaşlık duygularını aşılamak, Türklük şuuru ,Türk Cumhuriyetine ve Türk Devletine aidiyetlik duymak ve bağlı olduğunu aşılamak devletin asli görevlerindendir.Andımız pedogojik her hangi gibi ırkçılık eylemi içermeyen bir andır, bunu yanlış yönlere çekip İslam dinimizle bağlaştırmak, buna karşıymış gibi göstermek veya ırkçılıkla suçlamak tamamıyla yanlıştır.İstiklal marşımız kurutuluş savaşında bu milletin, kanıyla bayrağıyla yazılmıştır. istiklal marşı ve andımız karıştırmak da yanlış olur iki apayıp şeydir, Türk Olmak bir kavram değil milletin adıdır, tv programlarında kendine aydın diyenler var çıkıyorlar sadece programda bende konuşayım diyerek yanlış konuşuyorlar .Türk Milleti ayrılmaz bir bütündür. Yeri gelirse nasıl Çanakkale’de kurtuluş savaşında can verdiyse yeni can verir.15 Temmuzda meydanlara dökülen bayraklarımız göklere çeken yine bu millettir,Türk milletidir şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir