Muş’a 132 Yeni Doktor Ataması Yapıldı

Muş’a 132 Yeni Doktor Ataması Yapıldı
Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleşen kurayla Muş ve ilçelerinde görev almak üzere toplam 132 hekimin ataması yapıldı.

Muş merkez ve ilçe devlet hastanelerine Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile doktor ataması gerçekleşti. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Muş'a yapılan atamaları AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek bildirdi. 108'i pratisyen hekim ve farklı branşlardan 24 uzman hekim olmak üzere toplamda 132 doktorun ataması yapıldı.

Milletvekili Şimşek, ataması yapılan doktorların hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, "İlimiz geneli için ihtiyaç duyulan tüm branşlara doktor ataması yapıldı. 108 pratisyen hekim ve 24 uzman hekimden oluşan kadro ile ilimizin sağlık ihtiyacını büyük ölçüde giderecektir. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Beyefendiye teşekkür ederim. Ülke genelinde sağlık alanında yapılan yatırımlarla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Türkiye yolunda adım adım ilerliyoruz. Bizlerde ilimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Muş’a 132 Yeni Doktor Ataması Yapıldı

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir