Norwich Premier Lig'e yükselmezse, kredi sorunu geri dönebilir" dedi

Norwich Premier Lig'e yükselmezse, kredi sorunu geri dönebilir" dedi

Metin Karabaş, Sacha Boey ile sözleşme uzatmak için görüştüklerini belirterek, "Son gelen haberlere göre 'anlaşmaya yakınız' mesajını aldım ama o gelmiyor. Henüz resmi bir şey yok. Galatasaray yerel. Her iki savunma için de oyuncular."

Yusuf Demir hakkında Metin Karabaş, "Teklif söylentileri vardı ama sorduğumda kulüpten resmi bir teklif bulamadım. Aslında Galatasaray onu da satmayı düşünmüyor" dedi.

Dünya Kupası'na girdikten sonra teknik direktör Şenol Can ile yollarını ayıran Kasımpaşa, sezonun truvabet geri kalanında koltuğu Selçuk İnan'a devredecek.

Genç hoca bugün işe gitti. Yakında resmi bir duyuru yayınlanacak.

Selçuk İnan, futbolu bıraktıktan sonra Eylül 2020'den Ocak 2022'ye kadar Fatih Trim'in yardımcılığını yapacak.

Bu sezon Sami Uğlu'ya veda eden Kasımpaşa, üst üste  3 mağlubiyetin ardından genç teknik adamla, Dünya Kupası tatili sonrası Şenol'la olduğu gibi devam etmeyeceğini açıklayan Can ile anlaşmaya vardı.

Kasımpaşa ise geride kalan 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 13. sırada yer alıyor. Sırayla içerir.

Ömer Nekati Albayrak

EuroBasket 2023  elemelerinde 24 Kasım Perşembe  ve 27 Kasım Pazar günleri Mersin'deki Servet Tazegur Stadı'nda mücadele edecek. Arnavutluk ve Slovenya'ya karşı kadın milli basketbol takımları şehrin antrenman kampına girdi. İlk kez evinde maça çıkan milli takım, bu iki karşılaşmadan da galibiyetle grup avantajını korumayı umut edecek. Başantrenör Ekrem Memnun'un rehberliğinde gerçekleştirilen antrenmanlara tüm basketbolcular katıldı.

Ekrem Tevrede: Büyük hayallerimiz var

Başantrenör Ekrem Memnun, Euro 2023 elemeleri rövanş maçına çıkacakları antrenman öncesi basına açıklamalarda bulundu. Bu pencerede Arnavutluk ve Slovenya ile karşılaşacaklarını kaydeden Memnun, "Perşembe akşamı Arnavutluk, Pazar günü ise Slovenya ile  karşılaşacağız. Takımımız geçen sene grup aşamasının açılış penceresini 2 galibiyet 2 mağlubiyetle tamamladı. İlk maçta grubun en büyük truvabet giriş rakipleri olan Polonya ve Slovenya'yı yendik.Grupta bir avantajımız var.Şu an Mersin'de çok önemli iki maçımız var.Hedefimiz bu avantajımızı sürdürmek ve bu grubun en iyi takımı olmak Şampiyon , Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası 2023'e katılmak için. Bildiğiniz gibi Avrupa Şampiyonaları aynı zamanda hangi takımların Olimpiyat Oyunlarına katılacağını da belirliyor. Yani büyük hayallerimiz var. Doğal öncelik Avrupa Şampiyonalarına katılmaktır. Ona gidebilmek için önce gruptan

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir