Öğrenciler 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı

Öğrenciler 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Naze Bedir Metiner Anaokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı....

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Naze Bedir Metiner Anaokulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Naze Bedir Metiner Anaokulu Müdürü Mehmet Ceylan, 23 Nisan’ın çocuklar için özel bir gün olduğunu belirterek, “Çocuklarımız çok hareketli kıpır kıpır ve büyük bir coşku içindeler. Çocuklarımızın en önemli varlıkları olan bizlere ihtiyaçlara var. Bugün onlara özel olduklarını hissettirmek için elinizden geleni yapın. Bugün onların özel bir günü, onların bayramı olduğunu unutmayalım” dedi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öner, “Biz çocuklarınıza muhtacız, onlar bizim geleceğimiz. Biz en fazla bir 10 sene daha üretim yapabiliriz. Ondan performansımız düşecektir. Bizim yerimize çocuklarımız gelecek. O yüzden yetiştirdiğimiz çocukların çok cesur olması lazım. Eğer çocuklarımız sürekli evde bilgisayar, tablet ve cep telefonu ile oyun oynuyor ise o çocuk gelecekte cesur olamaz. Çocuklarınızı dışarı çıkarın, dışarıda geleneksel oyunları oynamasına teşvik edin. Velilerimizin, öğretmenlerimiz ile iyi bir iletişim halinde olması gerekiyor” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler, oynadıkları oyunlar ile büyük beğeni topladı.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden İsmail Öner, Abdurrahman Yılmaz, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir