Öznur Çalık, Malatya'da Seçim Sahnesinde!

Öznur Çalık, Malatya'da Seçim Sahnesinde!
AK Parti Malatya Eski Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart seçimlerine az bir süre kala Malatya'da aktif olarak faaliyet göstermeye başladı.

31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Topsöğüt Mahallesi sakinleriyle buluşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. İlhan Geçit, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dikkatle dinleyerek, onlarla bir araya geldi. Prof.Dr.İlhan Geçit,

''Vatandaşlarımızın temsilcileri olarak bizim tek derdimiz var; oda hizmet etmek. Kalbimiz memleketimize hizmet aşkı ile dolu. Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında mahalle buluşmalarını sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. İlhan Geçit, Topsöğüt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Önceki dönem AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enis Aydoğan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve parti teşkilatı üyeleri de toplantıya katıldı. Mahalle toplantılarına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleriyle bir araya gelen Geçit, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Toplantıda konuşan Geçit, bölgedeki ciddi sorunlara dikkat çekerek, seçilmesi halinde bu sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in Topsöğüt Mahalle ziyaretine, AK Parti’de üst düzey birçok görevde bulunan eski Malatya Milletvekili Öznur Çalık da katıldı ve Geçit’in her zaman en büyük destekçisi olduğunu ifade etti.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in bugüne kadar mesleğini başarılı bir hekim olarak icra ettiğini, depremde zarar gören kenti iyileştirmek için büyük bir çaba göstereceğine dair samimi inancını dile getiren Çalık,

“Çok büyük bir deprem atlattık. 6 Şubat depremi yüzyılın felaketi. Bu yüzyılın felaketinde Türkiye’de 11 şehir yerle yeksan oldu. Malatya bunlardan sadece bir tanesi. Malatya’da konutlarımız yıkıldı, can kayıplarımız oldu. Yaralarımızı birlikte saracağız, birlikte iyileşeceğiz. İşte bu iyileşmeyi, dün hastam var diye kapısını çaldığınızda, kapısını size hiç kapatmayan Prof.Dr. İlhan Geçit ile beraber yapacağız. Allah Nasip ederse Büyükşehir’de Sami Er, Battalgazi’de Bayram Taşkın başkanımızla birlikte yapacağız. Onlar konuşur, AK Parti yapar. 22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Malatya’nın her anında yanında oldu. İnanıyorum ki Malatya da, Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir