Park ve Bahçeler Müdürlüğü: Programlı Çalışma İlkesiyle Hareket Ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü: Programlı Çalışma İlkesiyle Hareket Ediyor
Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları, belirlenen program çerçevesinde planlanmış ve süreklilik sağlanmıştır.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu belediyecilik ilkelerine odaklanarak, park ve bahçelerinde ilaçsız bakım, ağaç dikimi, çim kesme ve sulama faaliyetlerine öncelik veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, vatandaşların dinlenip stres atabilecekleri popüler park ve açık alanlarda görsel çekicilik ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarına hız veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, özellikle çocukların güvenli ve keyifli bir şekilde oyun oynayabilecekleri ortamların önemini vurgulayarak, parklardaki eskimiş, hasar görmüş ve kırık çocuk oyun alanlarını titizlikle onarıyor ve yeniliyor.

Malatya'nın doğal güzelliklerine önem veren Büyükşehir Belediyesi, Havaalanı Kavşağı'ndan başlayarak İnönü Üniversitesi Kavşağı'na kadar olan alanlarda, kavşaklardan yola, refüjlere, kaldırımlara, yeşil alanlara, Millet Bahçesi'ne, Sümer Parkı'na ve Beydağı ile Orduzu Tabiat Parkları'na kadar geniş bir alanda titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar belirlenen program doğrultusunda sürecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir