Pineta Park Deluxe Hotel Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Pineta Park Deluxe Hotel Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hayallerindeki gibi sorunsuz bir tatil yapmayı arzu edenlerin ilk adresi kesinlikle Marmaris olmalı! Mavinin en güzel tonunu bünyesinde barındıran Marmaris; konaklama seçenekleri ile de göz doldurur. Marmaris’in en popüler otellerinden birisi de kesinlikle Pineta Park Deluxe Hotel! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bilgi alabilirsiniz. Son derece keyifli bir yazı sizleri bekliyor.

Neden Marmaris’te Tatil Yapılmalıdır?

Takdir edersiniz ki, Türkiye sınırları içerisinde çok sayıda tatil beldesi mevcuttur. İnsanlar; Bodrum, Alaçatı, Marmaris, Fethiye, Kuşadası, Didim gibi yerler arasından tercih yaparken zorlanırlar. Marmaris; sahip olduğu özellikler ile diğer tatil beldelerine kıyasla bir adım öne çıkar. Gelin, Marmaris’e gitmek için geçerli sebeplerden bahsedelim!

  • Her şeyden önce, Marmaris’in son derece zengin bir tarihi olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlar; Marmaris’in deniz, kum ve güneş üçlüsünden ibaret olduğunu düşünürler. Ancak, Marmaris; köklü tarihi ile de göz doldurur. Bünyesinde çok sayıda tarihi eseri bulunduran bir yerdir. Bilhassa Hafsa Sultan Kervansarayı, Amos Antik Kenti, Pyhskos Antik Kenti, Marmaris Kalesi gibi yerlerin muhakkak görülmesi gerektiğini söyleyebiliriz.
  • Marmaris; tarihi eserleri kadar plajları ile de göz doldurur. Marmaris sınırları içerisinde neredeyse tamamı mavi bayraklı plajlar vardır. Yazın en sıcak günlerinde denize girmek ve masmavi suların tadını doyasıya çıkarmak isteyenler için uygun şartları sunar. İçmeler Plajı, Turunç Plajı, Marmaris Halk Plajı, Uzunyalı Plajı, Kleopatra Plajı ve daha birçok plajın yaz aylarında çok sayıda kişiyi ağırladığının altını çizebiliriz.
  • Marmaris’i özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. İnsanlar; Marmaris’in tadını çıkarmak adına düzenlenen tekne turlarına katılabilirler. Marmaris’in cennetten farksız koylarını yakından görmek isteyenler için hazırlanan tekne turları genellikle günübirliktir.
  • Birçok insan; su sporları için yaz tatiline çıkar. Marmaris; doğa ve su sporları için ideal bir ortam oluşuyla göz doldurur. Banana, jet-ski, yelken, flyboard gibi aktiviteler için en uygun ortamın Marmaris’te olduğunu dile getirebiliriz. Ayrıca, jeep safari, trekking ve bisiklet aktivitelerini yerine getirmek isteyenlerin yolu da Marmaris’e düşebilir.

Pineta Park Deluxe Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Pineta Park Deluxe Hotel; yüzde 25 ila 50 arasında değişen erken rezervasyon indirimleri ile dikkat çeker. Söz konusu indirimlerden yararlanmak adına eli çabuk tutmak gerekir. Bunun yanı sıra, otelin başta Dalaman Havalimanı olmak üzere önemli yerlere yakın olduğu bilinir. Otel; plaja 350 metre uzaklıktadır.

Pineta Park Deluxe Hotel bünyesinde çok sayıda otel vardır. 165 standart oda, 10 deluxe süit odası, 52 aile odası, üç engelli odası olmak üzere farklı ihtiyaçlara ve bütçelere hitap eden odalar vardır. Bunun yanı sıra, odaların her birisinde televizyon, mini bar, küvetli ve duşlu banyo, güvenlik kasası, saç kurutma makinesi ve güvenlik kasası mevcuttur.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir