Rektör Prof. Dr. Karabulut'un Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Rektör Prof. Dr. Karabulut'un Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajı;

"Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler hedefine ulaşma, geliştirme noktasında üniversitelerimizin büyük görev ve sorumlulukları olduğunun bilincindeyiz.  Bu kapsamda Anadolu’da yeni filizlenmekte olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin 2023 hedefine ve sonrasında 2053 ve 2071 ideallerine ulaşmasında üzerine düşen her türlü bilimsel görevleri yerine getirecektir.  Malatya Turgut Özal Üniversitesi; Cumhuriyetin kuruluş ideallerini hayata geçirmek için atılan her adımın, gösterilen her çabanın arkasında duracaktır, Cumhuriyetle sonuçlanan Milli Mücadele ruhunu ve azmini bilimsel alanda sahiplenecektir. 

Cumhuriyetimiz;  milletimizin gelecek umutlarının teminatı olmaya devam edecektir.

Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla, coşkuyla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir