Sami Er'e Yönelik Övgü Dolu Sözler

Sami Er'e Yönelik Övgü Dolu Sözler
AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya şehircilik konusunda deneyimli isim olan Sami Er'i aday olarak gösterdiğini belirtti.

Mahir Ünal, Malatya'ya geldiği ve bir dizi toplantı gerçekleştirdiği sırada basın konteynerlerini de ziyaret etti. 31 Mart'taki seçimin, deprem bölgelerinin gelecekteki seyri açısından son derece önemli bir dönemeç oluşturduğunu vurguladı. Ünal,

“Deprem döneminde Hatay’ı ayağa kaldıran kimdi? Konya Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Belediyemiz oradaydı. CHP’li İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ortada yoktu. Biz bütün şehirlerimizin deprem sürecinde hükümetimiz, milletimiz ve yerel yönetimler adeta kenetlendi. O dönem yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Mehmet Özhaseki AK Partili bütün belediyeleri, deprem bölgesindeki belediyelerle eşleştirdi. Hiçbir ayrım yapmadan bunu gerçekleştirdi. Bütün bakanlarımız deprem bölgesindeydi. Asrın felaketinin altından kalkmak için asrın yardımlaşmasını oluşturduk. Buna da cumhurbaşkanımız önderlik etti” şeklinde konuştu.

“Bu seçim sürecinde şehirlerimizi ayağa kaldıracak ve şehirlerimizde geçtiğimiz bir yıl içerisinde yapılan hizmetleri daha da ileriye taşıyacak yerel yönetimler başkanlarımızı seçeceğiz” diyen Ünal,

“Malatya’da sadece bir yıl içerisinde 8 bin kalıcı konut teslim edildi. Önümüzdeki süreçte kalanları da tamamlayıp, teslim edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Mahir Ünal, 15 Temmuz gecesi Cumhur İttifakı'nın millet mutabakatı olarak belirdiğini ifade ederek,

“Cumhur İttifakı bir masa başı, pazarlık ittifakı değildir. Cumhur İttifakı’nın birlikteliğini, beraberliğini, siyasi olarak kenetlenmesini, söz konusu Türkiye’de olduğunda nasıl bir birliktelik sergilediğini görüyoruz. Diğer tarafta seçimlerde karşımıza çıkan kendi isimleriyle Millet İttifakı dedikleri ittifak bir proje ve pazarlık ittifakı olduğu için dağıldı, kayboldu gitti. Şimdi birbirlerine düşmüş durumdalar. Milletin derdiyle dertlenen, milletin derdi söz konusu olduğunda kenetlenen, milleti için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı’nın diğer unsurları bu süreçte milletimizi ayağa kaldırmak ve Türkiye’yi geleceğe taşımak için canla başla çalışıyorlar. İstanbul’da yaşananlara bir baktığınızda para makinalarında sayılan desteleri, yapılan hesapları, unutulan vaatleri görüyorsunuz. 2019’daki vaatleri sorulduğunda “hatırlamıyorum” diyen bir belediye başkanını görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımıza 30 yıl önce ikram ettiği köfteyi hatırlayan ancak 5 yıl önceki vaatleri hatırlamayan bir belediye başkanını görüyorsunuz. Biz milletimizin yanındayız, bizim işimiz gücümüz milletimiz. Biz biliyoruz ki; Malatya’mızda da hemşerilerimiz AK Parti adaylarını seçecek ve Cumhur İttifakı ile güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir