Seçim Çabalarını Durdurmadan Sürdürüyor

Seçim Çabalarını Durdurmadan Sürdürüyor
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Seçime az bir zaman kala Gürsoy, seçim bölgesindeki Mıhlıdut Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafı ziyaret eden Gürsoy, esnafların karşılaştığı sorunları dinleyerek kendi vaatlerini ve esnafa yönelik projelerini anlattı.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, " Yeşilyurt’umuza yeni yaşam alanları, tesisler kazandıracağız. Kreşler, Halk Lokantaları, Gençlik Merkezleri, Kadın Dinlenme Merkezleri, Emekli Kıraathaneleri ve İstihdam Ofisleri açacağız. Vatandaşlarımızın güçlenerek yaşaması için yıllardır devam eden altyapı problemlerini çözeceğiz. Malatya, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle şimdi hizmete en çok ihtiyaç duyan şehirlerden biri. Bu ihtiyaç sadece bina inşası değil, aynı zamanda gönül inşası da gerektiriyor. Analarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın acılarını hafifletmek, yeniden umutla dolmalarını sağlamak için bir araya gelmeli, birlikte çalışmalıyız. Yapacağımız bu projelerle bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz. Malatya'nın kalkınması için en önemli işlerden biri esnaflarımızı kalkındırmak. Esnaf kardeşlerimizin desteğiyle bu işi başaracağımıza inancımız tam" şeklinde konuştu.

Gürsoy'un ziyaretinde, Mıhlıdut Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri, Gürsoy'un vaatlerini dinleyerek desteklerini dile getirdi. Gürsoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir