Şehit Polis Fethi Sekin Anısına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Şehit Polis Fethi Sekin Anısına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi
Malatya Gençlik Federasyonu ve Malatya il Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesi ile birlikte ortaklaşa ''Şehit Polis Fethi Sekin Anısına'' Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi.

‘’Şehit Polis Fethi Sekin Anısına’’ Halı Saha Futbol Turnuvasına Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Polis Memurları, Farklı STK Başkanları ve Gençler Katıldı.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz Halı Saha Futbol Turnuvası sonrasında şunları söyledi:’’ Şehitlerimizi unutmamak ve anmak amacıyla yapılan bu etkinlikler ara ara devam edecektir. ‘’Şehit Polis Fethi Sekin Anısına’’ Halı Saha Futbol Turnuvasını Malatya İl Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesi ile birlikte düzenledik. Gençleri kırmayıp bu anlamlı programa teşrif eden kıymetli Malatya İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren katılım sağladı aynı zamanda gençlerle futbol oynadı ve Şehit Polis Fethi Sekin babası ile watsapp aracılığıyla canlı görüşmesi yaptı. Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar ise Şehitlerimiz için dua etti. Halı Saha Futbol Turnuvasına Çeşitli STK Başkanlarında katıldı. Katılım sağlayan başta Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Polis Memurları, Farklı STK Başkanlarına ve tüm gençlere teşekkür ederim dedi.’’

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise şunları söyledi:’’ şehitlerimizi her platformda hem isimleri ile hem etkinlikler ile anacağız. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Bu etkinliği düzenleyen Malatya Gençlik Federasyonu başkanı kardeşim Ramazan Yavuz’a ve Malatya il Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polis Şubesine teşekkür ederim. Ayrıca buraya katılım sağlaya STK başkanlarına ve tüm gençlere de teşekkür ederim dedi.’’

Maç sonunda Gençlere Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren madalya taktim etti. Tolu resim çekimi ile Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir