Şehitlere Hakaret Eden Şahıs Yakalandı

Şehitlere Hakaret Eden Şahıs Yakalandı
Tüm Türkiye’yi yasa boğan 12 Mehmetçik ile ilgili sosyal medyadan dil uzatan şahıs yakalandı. Bakan Yerlikaya sosyal medya üzerinden duyurdu.

Şehit askerlere dil uzatan ve hakaret eden şahıs ile ilgili işlem başlatıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahısla alakalı olarak ‘gereği yapıldı’ ifadesinde bulundu ve o görüntüleri Türkiye’yle paylaştı.

Türkiye’nin 12 kahraman askerin acısıyla yasa boğulduğu günlerde terör örgütü sempatizanları sosyal medya üzerinden saldırmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden şehit askerlere ve kahraman Türk ordusuna hakaret eden O.K. isimli şahıs Antalya Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından ele geçirildi.

Şahısın görüntülerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya şu ifadelere yer verdi;

“Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonrası; Sosyal medya platformu Twitter (X)'da Kahraman Ordumuza, Askerimize dil uzatan, hakaret eden O.K. isimli şahıs Antalya Güvenlik Şube Müdürlüğümüz tarafından yakalandı.”

“Halkımızın arasına nifak tohumları ekmek isteyen, kutsal değerlerimize hakaret edenler Yüce Türk adaleti önünde hesap vermeye devam edecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir