Şimdi Fatih düşünsün! Herkesin içinin yağları eriyecek Kızılcık Şerbeti’nde Doğa’ya partner geliyor

Şimdi Fatih düşünsün! Herkesin içinin yağları eriyecek Kızılcık Şerbeti’nde Doğa’ya partner geliyor
Kızılcık Şerbeti 2. sezonu ile ekranda adeta fırtınalar koparıyor. Doğa’ya yaptıkları ile Fatih büyük tepki toplarken yeni gelişme izleyenleri sevindirecek. Bomba bir isim Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla da ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Her hafta izlenme rekorları kıran dizide Fatih’in Doğa’ya yaptıkları izleyicilerden yoğun tepki görüyor. Hatta öyle ki Fatih’i tokatlama sitesi bile açıldı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. İddiaya göre bu bomba isim Doğa’ya partner olacak.

Kızılcık Şerbeti, yeni sezonda ekranlara adeta yıldırım gibi düştü. Cuma akşamları en çok izlenen yapımlardan biri olmaya devam eden dizide özellikle Doğa ve Fatih arasında yaşananlara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Fatih önce Cemre’nin velayetini aldı ardından kızlarını kullanarak Doğa’yı eve geri döndürmeyi başardı. Fatih’in bu davranışları izleyenleri o kadar çok sinirlendirdi ki Kızılcık Şerbeti Fatih’i tokatlamak isteyenler adlı bir internet sitesi bile açıldı.

İzleyiciler bundan sonrasında Doğa ve Fatih ilişkisinin nasıl bir noktaya geleceğini merakla takip ediyor. Herkes Doğa’nın Fatih’ten kurtulmasını, yeni bir partner gelmesini istiyor. İşte izleyicileri heyecanlandıracak o isim bulundu. Kızılcık Şerbeti kadrosuna bomba bir isim katılacak.

kizilcik-serbeti-2.jpg

İddiaya göre son olarak TRT1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Barış Arduç’un Kızılcık şerbeti kadrosuna katılacağı öne sürüldü. Hatta Barış Arduç’un hayat vereceği karakterin Doğa’nın partneri olacağı da iddia ediliyor.

Bakalım önümüzdeki bölümlerde Kızılcık Şerbeti’nde neler olacak?

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir