Sinema Salonları Hizmete Açılıyor

Sinema Salonları Hizmete Açılıyor
6 Şubat merkezli depremlerden sonra kapanan sinema salonlarının ne zaman açılacağına dair tarih belli oldu.

6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kent merkezinde yer alan Yeşil Sinema ile Malatya Park AVM’de bulunan Avşar Sineması da kapanmıştı.

Merkezdeki Yeşil Sinemada depremler sebebiyle herhangi bir hasar oluşmazken, merkezdeki yıkımlar ve çarşının durumu nedeniyle salon bir süre daha kapalı kalacak.

Atalarının mirası olarak kalan Yeşil Sinemanın üçüncü kuşak sahibi olan Murat Yeşil, Malatya Park AVM içerisinde yer alan sinemayı devraldı. Sinemanın tekrar açılması için kısa bir zaman önce faaliyetlere başlayan Yeşil, kentte sinemanın yeniden açılacağı tarihle ilgili müjdeyi duyurdu.

Sinema salonlarında yeniliğe giden ve eksikleri tam anlamıyla giderip, kusursuz bir şekilde sinemayı açmayı planlayan Murat Yeşil, ocak ayı içerisinde sinemayı vatandaşların hizmetine açmayı planladıklarını söyledi.

Yeşil, dedesi ve babasından aldığı bayrağı ileriye taşımak istediğini belirterek,

“Malatya Park AVM’nin sineması ile anlaştım. Birkaç hafta önce çalışmalara başladık. Ekibimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kusursuz bir şekilde sinemayı açmak istiyoruz. Çok soran oluyor, bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütün çalışmaları tamamlayıp, 2024 Ocak ayında sinemamızı açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir