Son Başvuru Tarihi 1 Mart

Son Başvuru Tarihi 1 Mart
Düzce'de, çeltik yetiştiriciliğini artırmaya yönelik ve coğrafi işaretli Konuralp pirincine katkı sağlamayı amaçlayan 875 bin TL bütçeli proje, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kabul edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü'nün desteklediği 2024 Yılı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projeleri arasında bulunan Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Düzce İlinde Çeltik (Oryza sativa) Yetiştiriciliğinin Artırılması ve Coğrafi İşaretli Konuralp Pirincine Katkı Projesi" kabul edildi. Proje, 875 bin TL bütçeyle hayata geçirilecek.

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun, kendisini ziyaret eden Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticilerine, projenin üreticilere hayırlı olmasını ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni etti. Proje kapsamında çeltik tohumu almak isteyen üreticiler, 1 Mart 2024 tarihine kadar müdürlüğe başvuruda bulunabilecekler.

Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kabul edilen projeden dolayı İl Müdürü Esra Uzun'a ve Tarım ve Orman Bakanlığı'na teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir