Sosyal Eksiklik İçindeki Malatya'da Arapgir Gençleri Voleybol Turnuvasında

Sosyal Eksiklik İçindeki Malatya'da Arapgir Gençleri Voleybol Turnuvasında
Malatya'da depremin ardından sosyal etkinliklerde eksiklik yaşanırken, Arapgir'deki gençler voleybol turnuvasında heyecan dolu bir mücadele sergiledi.

Arapgir'de Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda altı takım mücadele etti. Finalde Dut Ağacı ile Kerem Aydınlar takımları karşı karşıya geldi ve zafer Kerem Aydınlar'ın oldu. Turnuvanın ikincisi Dut Ağacı, üçüncüsü ise Hami Aydınlar oldu.

Final maçını Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ergül Bay, öğrenciler ve yerel halkımız tribünden izledi.

Başkan Cömertoğlu,“İlçemizdeki sportif faaliyetlerin devamlılığından büyük keyif aldığını, sportif faaliyetler adına yapılabilecek her türlü girişimi belediyemiz adına yapmaya gayret edeceğiz. İlçemizdeki gençlerin spor ile iç içe olduğunu görmek bizleri gururlandırıyor. Çok keyifli bir turnuva finali izlettiren iki takıma ve turnuvaya katılan diğer takımlara teşekkür ediyorum. Düzenlenecek olan diğer turnuvalara katılımın daha fazla olacağının sinyalleri bugün salonda görünüyordu.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından yetkililer tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir