Sultansuyu Tarım İşletmesi 258 Ton Odun Satışı Olacağını Duyurdu

Sultansuyu Tarım İşletmesi 258 Ton Odun Satışı Olacağını Duyurdu
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı olan Sultansuyu Tarım İşletmesi, 258 ton odunun satışını duyurdu.

Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi, kayısı ağaçlarının sökülmesiyle elde edilen 258 ton odunu pazarlık usulüyle satışa çıkarıyor. Başlangıç fiyatı 1.000 TL olan bu satış için başlangıç teklifi ise 258.000 TL olarak belirlenmiş. Geçici teminat bedeli ise %5 oranında, yani 12.900 TL olarak saptanmış.

İhale, 22 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'te Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleşecek.

Katılım için gerekli şartlar şunlar:

1. Tebligat için adres bildirim belgesi
2. Geçici teminatın yatırılması
3. Tüzel kişi olanların yetki belgeleri ve imza sirküleri, gerçek kişilerin ise imza beyannamesi sunmaları gerekiyor.

Belgeler ile teklif mektubu bir zarfa konularak isteklinin adı ve ihale konusu yazılarak, en geç ihale tarih ve saatine kadar elden, posta veya kargo ile işletme genel evrak servisine teslim edilmelidir.

Gönderilen tekliflerde isteklinin son teklifi kabul edilir ilkesi geçerlidir. Belirtilen ihale saatine kadar işletme genel evrak servisine ihale zarfını teslim etmeyen şahıs/firmalar ihaleye katılamazlar.

Satış sonrası işlemler, 02/02/2024 tarihinde yapılan satış ihalesi şartnamesi esaslarına göre gerçekleştirilecektir. Bu ihale, TİGEM Alım Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında, istisna kapsamında yapılmaktadır ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi değildir. İdare, ihaleyi yapma veya yapmama konusunda ve ihalede teklif edilen fiyatları kabul etme veya etmeme konusunda, İdare menfaatlerini göz önünde bulundurarak serbesttir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir