Süper Lig Kulüpleri, Ogün Özçiçek Transferi İçin Yeni Malatyaspor'un Kapısını Çalıyor

Süper Lig Kulüpleri, Ogün Özçiçek Transferi İçin Yeni Malatyaspor'un Kapısını Çalıyor
Birkaç Süper Lig kulübü, Ogün Özçiçek'in transferi için Yeni Malatyaspor'un kapısını çalıyor. Özçiçek'in geleceği belirsiz.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün formasını giyen Ogün Özçiçek, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanırken, sözleşmesinin bulunduğu Yeni Malatyaspor ile ilgili alacağı karar merak konusu oldu.

Yeni Malatyaspor'un ön liberoyu temsil eden Ogün Özçiçek, bu sezon ligde yer almayan takımının durumu göz önüne alınarak Gaziantep Futbol Kulübü'ne kiralık olarak transfer olmuştu.

Bu sezon kırmızı-siyahlı takımın formasını 29 kez Süper Lig'de, 2 kez de Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 31 maçta temsil eden Ogün, ligde 2 bin dakika boyunca sahada yer aldı. Bu süre zarfında 3 gol atıp, 3 de asist yaparak katkı sağladı.

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Sivasspor'a karşı 1-0 galip geldikleri maçta takımının golünü atan Ogün Özçiçek, son maçın ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla veda etti.

Geçen sezon Gaziantep Futbol Kulübü formasıyla Süper Lig'de gösterdiği etkileyici performansla öne çıkan Ogün için Gaziantep ekibinin devreye girdiği belirtilirken, birkaç kulübün de başarılı oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Selçuk İnan'ın "Yeni sezonda da kadroda görmek istiyorum" dediği Ogün Özçiçek'in takımda kalması için adımların atılacağı bildirildi. Geçen sezon kırmızı-siyahlı forma altında başarılı bir performans sergileyen Ogün'ün de Gaziantep ekibinde kalmak istediği belirtilirken, bu konuda son kararı Yeni Malatyaspor kulübünün vereceği ifade edildi.

2026 yılına kadar Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi olan Ogün Özçiçek'in yeni sezon için izleyeceği yol merak ediliyor. Sarı-siyahlı takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Ogün'ün güncel piyasa değeri 550 bin Euro olarak belirtiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir