Teknik hoca dan açıklamalar

Teknik hoca dan açıklamalar

Topu rakibin elinden çıkaramıyorsanız, o zaman hangi sistemi oynarsanız oynayın ilk üçtesiniz. Pas kötüyse, topu iyi idare edemezseniz, rakibi hareket ettirirseniz sistem sizi kurtarmayacaktır. Futbolun temellerini takip eden sistem, bunu kolaylaştırıyor. Herkes bu takıma katkı sağlamalı. Tüm oyuncular benim için değerlidir. Benim hakkımda çok konuştuk. İyi ve kötü var. Bir oyuncunun iyi bir oyuncu olması gerekiyorsa, bu kendisi olmalıdır. Önümdeki hocalar da fenomenbet oyunculara katkı sağlamak için canla başla çalışıyorlar. Tüm öğretmenler katkıda bulunur. Teknik direktör olarak oyunculara çok şey vermem gerekiyor. Bu benim işim. Oyuncu da almalı ve önce sormalıdır. Başarmak ve başarmak istiyorsa, toplum bizden başarılı olmamızı beklediği için kafamızda yeri vardır. "

"Oynayacağız"

Güneş şöyle devam etti: "Herkese sevgi, güven ve saygı gösteriyoruz. Benim için en profesyonel isimlere sahip genç oyuncular arasında bir fark yok. Oyuncular fark yaratır. Transfer öncesi bu oyuncular bizim oyuncularımız, yeni  oyuncu alınmayacaktır. Hataları varsa, eksiklikleri varsa onları da gerektiğinde değerlendiriyoruz ama bugün bu soruları tartışmanın faydası yok. Biz bir aileyiz, biz iyi bir ekibiz. Olumsuzlukla onu vurmak istemiyoruz. Şu anda kimseyi gönderemiyoruz. Geleceği de bilmiyoruz. Bugün bir oyuncumuz  sakat, Seth sakat, kimin oynayacağını bilmiyoruz. Sevdiğim ya da sevmediğim bir şey yok. Henüz bu sonucu veremem. Yani orada oynayan insanlar olacak. Kendi içimizde bu şeyleri çalışarak bu zamanı böyle geçiriyoruz.

"SAISS'in kaybı herkesin kaybıdır"

Güneş, sakat oyuncu hakkında şunları söyledi: "Gezal'ın durumu belli, şubat başı veya sonu ama çalışmaları iyi gidiyor. Gujan da iyileşiyor, omuz sakatlığı var. Tayyip'i izleyeceğiz. Henüz yok. Saiss hakkında bilgi alındı ​​Birinci aşama yırtık ama onu geçerseniz fenomenbet giriş ikinci üç dereceye kadar çıkıyor. Dün oynadı. Sahaya oyuncu koyarken aynı zamanda oyuncuların performansları düşüyorsa ve sakatlıkları ağırlaşıyorsa bu çok yanlış bir karardır. Benim sürem dolacak, toparlanma durumları olacak, bunu anlıyorum ama bunun takıma bir faydası yok, ne ona ne de bize. Herkesi incitiyor gibi görünüyor. Rapor gelince araştıracağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir