Tekrar İnşa İçin İmzalar Atıldı

Tekrar İnşa İçin İmzalar Atıldı
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları sözleşme imzalandığını açıkladı.

Şirket ile Bakanlık arasında imzalanan Deprem Bölgesinde Yapılacak Kalıcı Konutlara İlişkin Protokol kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin Yüklenici ile 2,3 milyar TL’ye imzalandığı açıklandı.

Kalıcı Konutlara İlişkin Protokol kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen Malatya Merkez 2. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin Yüklenici ile 1,9 milyar TL’ye imzalandığı açıklandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna gerçekleşen açıklamada, “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Şirketimiz arasında imzalanan "Deprem Bölgesinde Yapılacak Kalıcı Konutlara İlişkin Protokol" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen Malatya Merkez 2. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici LEDA Yapı ve Proje Taah. Ltd. Şti. ile 13.11.2023 tarihinde imzalanmıştır. Sözleşme Bedeli: 1.883.000.000 TL + KDV'dir” şeklinde söylendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Emlak Konut GYO arasında gerçekleşen "Deprem Bölgesinde Yapılacak Kalıcı Konutlara İlişkin Protokol" çerçevesinde Bakanlık adına ihale edilen Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici BCM Uluslararası Madencilik İnş. San. ve Tic. A.Ş. - KARÇAĞ Nak. İnş. ve Dış Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 13 Kasım 2023 tarihinde imzalandı. Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım'ın sözleşme bedeli 2 milyar 309 milyon 400 bin Türk Lirası + KDV olarak duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir