Toplu Taşıma Konforunda Sıcaklara Karşı Çözüm: MOTAŞ'ın Bakım Önceliği

Toplu Taşıma Konforunda Sıcaklara Karşı Çözüm: MOTAŞ'ın Bakım Önceliği
MOTAŞ, toplu taşıma araçlarının düzenli bakımını yaparak, vatandaşların artan sıcaklarda konforlu ve serin bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), toplu taşıma araçlarında ve özel halk otobüslerinde klimaların düzenli kontrollerini gerçekleştirdi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklıkların normallerin üzerinde seyrettiği bu günlerde, vatandaşların daha konforlu ve rahat seyahat etmelerini sağlamak için MOTAŞ, şirket araçlarında ve özel halk otobüslerindeki kontrolleri sıklaştırdı.

Toplu taşıma hizmetlerinin kalitesini artırmak için düzenli olarak periyodik bakım ve onarımlarını gerçekleştiren MOTAŞ, özel halk otobüslerini ve kendi bünyesindeki toplu taşıma araçlarını belirli zaman aralıklarıyla denetleyerek, olası problemleri ve arızaları önceden önlemeyi hedefliyor.

Ayrıca, düzenli olarak araçların klima bakımlarını da aksatmadan gerçekleştiren MOTAŞ çalışanları, yükselen sıcaklara karşı vatandaşların daha konforlu ve serin bir atmosferde seyahat etmelerini sağlamak için çaba harcıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir