Tüfenkci, ''Türkiye'nin Geleceğini Etkileyecek Bir Seçim''

Tüfenkci, ''Türkiye'nin Geleceğini Etkileyecek Bir Seçim''
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "31 Mart'taki seçimler evet yerel bir seçim ama esasında Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir seçim" dedi.

Bülent Tüfenkci, "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde ilk defa bir yerel seçimi gerçekleştirecek. Cumhur İttifakı ile yola çıktığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Allah'a hamdolsun sizlerin oyu ve desteğiyle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptınız. Şimdi Cumhur İttifakı'nın önemli bir sınavını da biz 31 Mart'ta yaşayacağız. 31 Mart'taki seçimler evet yerel bir seçim ama esasında Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir seçim. AK Parti'nin bugüne kadar duruşu hep hizmetten, eserden, milletten yana oldu. Millete rağmen AK Parti hiçbir şey yapmadı, bundan sonrada yapmayacak" dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ile birlikte Pütürge İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Tüfenkci, ilk olarak AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ile birlikte Tepehan Mahallesi'nde AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 31 Mart'ta önemli bir seçim yaşayacağını ifade etti.

Milletvekili Tüfenkci, Türkiye'nin geleceği açısından 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin bir milat olacağını kaydederek, "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde ilk defa bir yerel seçimi gerçekleştirecek. Cumhur İttifakı ile yola çıktığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Allah'a hamdolsun sizlerin oyu ve desteğiyle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yaptınız. Şimdi Cumhur İttifakı'nın önemli bir sınavını da biz 31 Mart'ta yaşayacağız" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ ETKİLEYECEK BİR SEÇİM"

AK Parti olarak Cumhur İttifakı'nı masa başında değil meydanlarda kurduklarını dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi: "Gönül ittifakı yaptık. Allah'a hamdolsun 24 Haziran'da başarıyla çıktık, 31 Mart'ta da başarıyla çıkacağız. 31 Mart'taki seçimler evet yerel bir seçim ama esasında Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir seçim. AK Parti'nin bugüne kadar duruşu hep hizmetten, eserden, milletten yana oldu. Millete rağmen AK Parti hiçbir şey yapmadı, bundan sonrada yapmayacak. Yapanlarda bizimle yol yürüyemedi. İlçemize, beldemize, mahallemize hizmet gelsin istiyorsanız bu işi bilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan dememiz lazım. Ortada bir tecrübe var. Ortaya koymuş olduğu eserlerle, 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı' diyen bir başkanımız var. Cumhurbaşkanımızın arkasında siyaset yapanlar olarak her zaman teminat olarak yaptıklarımızı gösterdik."

'Bugüne kadar -cek, -caklarla konuşmadık' diyen Tüfenkci, "Pütürge'ye de Malatya'ya da yaptığımız hizmetlerle konuşuyoruz. Türkiye'ye yaptığımız hizmetlerle gurur duyuyoruz. Sizler bugüne kadar AK siyasetin yanında oldunuz. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında oldunuz, Allah'ın izniyle 31 Mart'ta da Tepehan bu onurlu duruşunu gösterecek ve bölgeye örnek olacak. Hem Malatya büyükşehirde hem de Pütürge'de rekor bir oy ile inşallah siz damganızı vuracaksınız" ifadelerini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, daha sonra AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ile birlikte Pütürge İlçesi Uzuntaş, Kayadere, Korutaş, Ulutaş, Taştepe, Yeşildere, Yandere Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"TÜRKİYE'Yİ HER ALANDA 4 KAT BÜYÜTTÜK"

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla nereden nereye geldiğini hepimiz yaşayarak gördük. Ankara, İstanbul'a giderken geçtiğimiz yollardan, bindiğimiz uçaklardan gördük. Havayolunu halkın yolu yaptık. Bindiğimiz trenlerden gördük. İçtiğimiz sulardan, yaptığımız baraj ve göletlerden gördük. Yaptığımız hastanelerde, okullarda, üniversitelerde gördük. Türkiye'yi her alanda en az 4 kart büyüttük. AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye'de üniversite sayısı 76 iken, bugün 200'ün üzerine çıktı" ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir