Bekir Akbaş

Bekir Akbaş

Türk'e de DEVLET ol demiştir

Bekir Akbaş (Malatya Gerçek Haber)

Anadolunun bağrında bozkırının tam ortasında bir avuç garibanın kurduğu beylikler büyüdü büyüdü devlet oldu. Dahada büyüdü imparatorluk oldu. Bu bir avuç gariban yıkılmaz denilen imparatorlukları yıktı.
Nice saltanatları yerle yeksan etti. O günler geçti gitti. Ama aslında hiçbirşey değişmedi.
İsimler değişsede;
Kan aynı kan!
Can aynı can!
Ülkü aynı ülkü!
inanç aynı inanç!
Amaç aynı amaç CİHAD!

Bu yüzden sakın ha Üzülmeyin. Sakın ha Mahsunlaşmayın Batı Roma’yı kim yıktıysa Doğu Roma’yı kim yıktıysa. Yeni Roma’yı da (vatikanıda) o yıkacaktır.

Özümüz itibariyle hiç değişmedik..Hala azimli ve hala diriyiz Tıpkı 1071’deki gibiyiz Bozkırın ortasında bir avuç insanız işte Bozkırın göbeğinde etrafı çakallarla çevrilmiş yem edilmek istenen bir avuç ceylanız. Karşımızda yıkılacak bir imparatorluk hayallerimizde ise eskilerinden daha güçlü ve daha azametli kurulacak bir imparatorluk var…

Selçuklu imparatorluk olmadan önce 100. yılında “haşhaşi” belasıyla tökezledi. Osmanlı imparatorluk olmadan önce 100. yılında “fetret” devriyle tökezledi Türkiye cumhuriyeti ise 100. yılında fitnelerle yalan haberlerle tökezletilmeye çalışılıyor..

Malesefki, Bu gariban milletin kaderi budur Ne zaman ki imparatorluk olmaya kalksak, mutlaka çakallar bunun kokusunu alıyor ve etrafımızı çevreliyor. Ama Rabb'im her zaman yanımızda oluyor ve biz her türlü belanın içinden sıyrılıyoruz ve imparatorluk oluyoruz. Diyeceğim o ki, Allahu teala her millete bir özellik vermiştir..

Türk'e de DEVLET ol demiştir... Geçirdiğimiz bu evre bir doğum sürecidir. Ve elbette doğum kolay acısız ve sancısız olmayacaktır. Sabır Az daha sabır.!

Bozkırın ortasında bir avuç insan, yeniden dirileceği bir başka imparatorlukta vücut bulup Siyonizm imparatorluğuna Baş kaldıracağı günler için hazırlanıyor !Sabır.
ya sabır... !

Önceki ve Sonraki Yazılar
Bekir Akbaş Arşivi