Uluslararası Kültürel Etkinlik: Renkli Bir Buluşma

Uluslararası Kültürel Etkinlik: Renkli Bir Buluşma
Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, kendi ülkelerinin kıyafetleriyle sunumlar yaparak büyük ilgi topladı; halk oyunları ve spor etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Etkinliğe Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abuzer Yeşil ve akademik, idari personel ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi yerleşkesinde düzenlenen etkinlik kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencileri ağırlanırken, kültürlerarası etkileşimi artırmak adına, üniversitede eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle birlikte kültür tanıtımı yapıldı.

Programa kendi ülkelerinin geleneksel giysileriyle katılan ve sunum yapan öğrenciler büyük ilgi gördü. Tüm öğrencilerin katılımıyla halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca etkinlik çerçevesinde üniversite yerleşkesinde bulunan Atçılık ve Atlı Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde spor etkinlikleri düzenlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir