Vali Kaban'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Vali Kaban'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret
Vali Kaban, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti. Malatya Valisi Ali Kaban, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaretinde, Dernek Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşıladılar.
Vali Kaban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dağ, Sayın Valimiz Malatya’ya geldiği günden bugüne kadar çok kısa bir süre içerisinde Malatyalı hemşerilerimizle iç iç olması bizler için önem arz etmektedir dedi.
Dağ, Sayın Valimizin Bu nazik ziyaretinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum." dedi.
Malatya Valisi Ali Kaban, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaretinden Vatandaşların sağlıklı bir şekilde haber alması yönünde basın mensuplarının önemli bir görevi olduğunu dile getirdi. Malatya Basını bir çok ile göre daha aktif ve tarafsız habercilik yapma gayreti içerinde olduğunu gördüm. Buda beni mutlu etti. 
Vali Kaban Malatya ilinin gerçekten bulunduğu coğrafik konumu nedeniyle çok önemli bir il olduğunu belirterek , Malatya Doğası ile Kültürü ile  ve yetiştirdiği Devlet Adamları ve Ünlüleri ile her zaman Türkiye’ye örnek olmuş bir şehirdir. Kısa bir zaman içerisinde görev yapmama rağmen Malatya Mutfağı ve yemekleri beni çok etkilemiştir. Malatya yemekleri gerçekten damak tadına önem verenler için bulunmaz bir lezzettir. Ayrıca Malatya ve İlçeleri Tarihi ve Kültürel zenginlikleri içerisinde barındıran kültürel miraslarla dolu bir bölgedir dedi.
Vali Kaban, konuşmasının sonun ’da, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve toplu fotoğraf çekildi

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir