Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, Borç Azaltma Çalışmalarını Anlattı

Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, Borç Azaltma Çalışmalarını Anlattı
Gevrek, Er'e kulübün borçlarını azaltmak için futbolcularla görüşmeler yapıldığını ve 550 milyon TL'nin üzerindeki borcun azaltılabileceğini söyledi.

Kahramanmaraş kaynaklı depremler sebebiyle bu sezon ligde yer alamayan, fakat önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da yönetim, kulübün borç yükünden kurtulup, transfer imkanlarını artırmak için çalışmalara başladı.

CAS'ta devam eden davalarda alacaklı olan futbolcularla görüşmelerde bulunan ve belirli bir noktaya gelen sarı-siyahlı yönetim, siyasi destek vaadi üzerine çalışmalarını hızlandırdı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya'da çeşitli görüşmeler yaparak kulübün ileriye yönelik planlarını değerlendiriyor. Bu çerçevede, kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp müdürü Selçuk Günaydın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i makamında ziyaret etti.

rms.webp

Gevrek, başkan Er'e yeni görevinde başarılar dileyerek, üzerinde adının bulunduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor formasını hediye etti. Ziyaret sırasında, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Malatya'yı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın 'Yeni Malatyaspor'a destek olacağız' sözünü hatırlattığı ve bu konuda girişimde bulunarak takımın ilerleyişi için gereken adımların atılması gerektiğini ifade ettiği belirtildi.

Kulübün ilerlemesi için yürüttükleri çalışmalar hakkında Er'e bilgi veren Gevrek, alacaklı olan futbolcularla görüşmelerde bulunduklarını ve sağlanacak finansal desteğin 550 milyon TL'nin üzerinde olan borcun daha düşük bir miktarla kapatılabileceğini ifade ettiği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir