Yeni Malatyaspor'un Borç ve Transfer Tahtası

Yeni Malatyaspor'un Borç ve Transfer Tahtası
Yeni Malatyaspor, borç yükünden kurtulmak için futbolcularla görüşüyor ve siyasi destek arayışında; hedefleri arasında 1. Lig'de başarı var.

Yeni Malatyaspor'un borç yükünden kurtulup, transfer tahtasını açma çabaları sürerken son dakika bir gelişme yaşandı. Kulübün önünü açmak için görüşmeler devam ederken, siyasi destek de bekleniyordu. Ancak sarı-siyahlı takımda yönetim kurulu üyesi Ahmet Özköse'nin görevine son verilerek kulüp Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Adil Gevrek imzasıyla, "Kulübümüzün finansal problemlerinin çözümü için Yönetim Kurulumuzun gayretleriyle olumlu gelişmeler yaşanırken, Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Özköse'nin, kulübümüze zarar verici itibar zedeleme amacıyla ikili ilişkilere girdiğini öğrendik. Bu nedenle kendisinin görevine son verilmiş ve Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir" denildi.

Yeni Malatyaspor yönetimi, kulübün borç yükünden kurtulması için alacaklı olan futbolcularla görüşmelerini sürdürürken siyasi kanattan gelen "destek sözü" çerçevesinde de bir dizi temas gerçekleştirecek.

Sarı-siyahlılar, kulübün borçlarını azaltıp, transfer tahtasını açarak yeni sezonda 1. Lig'de rahat bir şekilde mücadele etme planlarını yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir