Yeni Malatyaspor'un Süper Lig Hedefi

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig Hedefi
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkarmak için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüklerini açıkladı.

Er, katılım sağladığı bir programda, şu an 1.Lig’de yer alan Yeni Malatyaspor’un durumuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Er,

“Geçen hafta şehrimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız çok yakın dostumuz olur aynı zamanda. Malatyaspor başkanımızda buradaydı. Epey bir sıkıntılarımız var bunları Bakanımızla da görüştük. O da görüşmelerini yapacak. Biz Malatyaspor’umuzu Süper Lig’de görmek istiyoruz, Allah’ın izniyle. Bunun içinde çaba sarf edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

"Malatya'nın Yeniden Doğuşu" başlığı altında, Malatya'yı canlandıracak projelerini anlatan Er, Malatyaspor ve amatör spor kulüplerine destek sağlayacağını ifade etti. Bu projelere ek olarak, göreve geldiklerinde spor alanlarında bir dizi proje hayata geçireceklerini belirten Sami Er, Battalgazi ve Kale ilçelerinde kano, kürek, yelken ve su kayağı etkinliklerinin düzenleneceğini, aynı zamanda yürüyüş, dağ bisikleti, yamaç paraşütü ve binicilik gibi doğa sporlarının da gerçekleştirileceğini söyledi.

“AÇIK ARA ÖNDE GİDİYORUZ”

Programda hakkında çıkan iddiaları cevap veren Er,

“Bakın biz belli periyotlarla saha çalışması yapıyoruz. Her yaptığımız saha çalışmasında açık ara öndeyiz. Biz bilimsel konuşuyoruz. Halkın iradesiyle alay edilmez, dalga geçilmez. Bir grup tarafından sürekli algı çalışmaları yapılıyor. Ben bunu yaptığım anketlerde yaptığım çalışmalarda görüyorum. Buna güvenerek söylüyorum. Bunu göreceksiniz Allah'ın izniyle. Açık ara Allah'ın izniyle önde gidiyoruz Malatya’mız için yüreğimizi taşın altına koyduk. Bilgi ve birikimlerimizle, müktesebatımızla bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir